A Vámos Investments Kft egy családi vállalkozás, amely a kezdetekben egyéni vállalkozásként működött, majd a későbbiekben Betéti Társasággá, végül Korlátolt Felelősségű Társasággá fejlődött.

A víz-gázfűtés szerelés részleget Id. Vámos János vízvezeték-szerelő mester vezeti, 45 éves munkatapasztalattal a háta mögött, idősebbik fia ifj. Vámos János a házépítési részleg és az asztalos műhely vezetője, építésvezető 10 éves munkatapasztalattal, kisebbik fia Vámos Zoltán pedig a lakatos és zárszerelő részleg vezetője 12 éves munkatapasztalattal. A cég egyetlen hölgy tagja Molnár Mónika, aki designerként tervez és figyel az esztétikára, egyediségre.

Cégünk fő szempontjai a minőség, az egyediség, a gyorsaság és a garancia.

  • A legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk.
  • A jogerős építési engedélytől számított 12 hónap múlva beköltözhet az új otthonába. Munkáinkra garanciát vállalunk.
  • A házak tervezésénél mindig más-más típusú épületet alkotunk meg, így törekszünk mindenkinek egyedi otthont teremteni.

Ha elnyerték tetszését referenciáink, forduljon bizalommal hozzánk!

Telefonon közvetlenül elérheti szakembereinket, vagy email útján webmesterünket, aki továbbítja érdeklődését, vagy megrendelését az adott részleg felé. Segítségére állunk a telek megvásárlásától egészen a beköltözésig Budapesten és környékén.

Önnek nincs más dolga, mint megálmodni otthonát, a többit bízza ránk!